De VTU Uitvaart Vakdag 2024: Vernieuwd maar vertrouwd

Op initiatief van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) komen alle professionals uit de (internationale) uitvaartbranche samen. Ontmoet elkaar, deel kennis en bevorder samenwerkingen op 24 september 2024 op de VTU Uitvaart Vakdag in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Een waardvolle vakdag georganiseerd door de uitvaartbranche, voor de uitvaartbranche. Zoals u dat al jaren van de VTU gewend bent, maar dit jaar nóg beter. Bent u er ook bij?

Waarom moet u erbij zijn?

Loop als bezoeker over de goed gevulde beursvloer en laat u inspireren door de ruim 100 stands. Allemaal in de vertrouwde VTU setting. Maar dit jaar wel in een nieuw jasje. We bieden meer verdieping met een inhoudelijk programma. En de vakdag vindt plaats op een nieuwe locatie, het NBC in Nieuwegein. Een locatie met meer kwaliteit, passend bij de VTU: een luxe uitstraling, gratis parkeren en heerlijke catering.  

Word een van de 100 exposanten

Wanneer u als exposant deelneemt aan de VTU Uitvaart Vakdag, verwacht dan kwaliteit op alle vlakken. De VTU organiseert deze vakdag tenslotte zonder winstoogmerk. Hospitality, goede service en netwerken staan hierdoor centraal; passend bij de branche en bezoeker. Wees zichtbaar en deel uw product en kennis op de beursvloer of in een deelsessie.

Volg een inhoudelijk programma met Jacco Vonhof en Mark Tuitert

Het programma van de VTU Uitvaart vakdag heeft als thema ‘Ondernemen in de uitvaartbranche’. Ondernemers zijn namelijk ontzettend van belang binnen onze branche. Met een verdiepend programma en inspirerende sprekers gaan we hierop in.

Jacco Vonhof opent als ondernemer in hart en nieren de vakdag en vertelt over de ontwikkelingen in het ondernemersklimaat. Mark Tuitert heeft als topsporter vele lessen geleerd die ook relevant zijn voor de ondernemer. Hij deelt zijn visie over de juiste mindset, het behalen van doelen en hoe je het meeste uit jezelf haalt.