Word u een van de 100 exposanten?

Wanneer u als exposant deelneemt aan de VTU Uitvaart Vakdag, verwacht dan kwaliteit op alle vlakken. De VTU organiseert deze vakdag tenslotte zonder winstoogmerk. Hospitality, goede service en netwerken staan hierdoor centraal; passend bij de branche en bezoeker. Wees zichtbaar en deel uw product en kennis op de beursvloer of in een deelsessie.

Wat bieden wij aan?
Het NBC beschikt over drie beurshallen, ieder met een eigen karakteristiek. Met minstens 1.500 bezoekers heeft u de gehele dag aanspraak en netwerkmomenten. U bent omringd met enkel mensen uit de uitvaartbranche. Geen dagjesmensen, maar échte professionals. Vind uw doelgroep op de beurs en creëer waardevolle leads. En dat in de ambiance van het NBC: kwalitatieve catering en persoonlijke service. Een hoog hospitality niveau; precies wat u mag verwachten van een uitvaart vakdag. 

Laat ons u adviseren
Samen met u kijken we naar de beste plek, kiezen we een passende stand en zorgen we ervoor dat u uw doelen behaalt. Laat ons u een vrijblijvend advies op maat geven. Neem contact met ons op en ontvang een uitgebreide factsheet. Met tarieven, de soorten stands en allerlei mogelijkheden.