Over de vakdag

Al vele edities organiseert de VTU met veel enthousiasme de VTU Uitvaart Vakdag. Met als doel om samen te komen, kennis uit te wisselen en samenwerkingen te bevorderen. Ook dit jaar kunt u ruim 100 stands bezoeken en connecties maken. 

Vernieuwd maar vertrouwd
De uitvaartbranche is continu in verandering. Vanuit de VTU vinden wij het daarom belangrijk om mee te bewegen. Daarom doen we het dit jaar nét iets anders dan normaal, maar uiteraard wel met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Het is tenslotte een dag georganiseerd door de uitvaartbranche voor de uitvaartbranche. We garanderen een waardevol bezoek aan de vakdag door een nieuwe locatie en een verdiepend programma. 

 

Een nieuw programma:

Deelsessies en keynotes

We zoeken de verdieping op met nieuwe programmaonderdelen: leerzame deelsessies en inspirerende keynotes. Een vernieuwend concept voor de uitvaartbranche! Volg een deelsessie naar keuze en ga het gesprek aan. Of volg een keynote van een mooie spreker. En loop daarna weer verder over de goed gevulde beursvloer. 

Een nieuwe locatie:

NBC Congrescentrum in Nieuwegein

Een locatie met persoonlijke service, een hoog hospitality-niveau, gratis parkeergelegenheid en uitstekende catering. Dat is het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Voel de ambiance wanneer u rondloopt door de drie beurshallen. Brede looppaden, stijlvolle aankleding en modern. 

Bijna moderner kan niet: wegens een brand in 2022 is het NBC volledig verbouwd tot een locatie met de beste faciliteiten. Met dit congrescentrum garanderen we een bezoek dat voldoet aan de comfort en service die u verwacht van de uitvaartbranche.